Veneiden katsastus 2018

MIKSI KATSASTAISIN VENEENI ! Kevät 2018

Katso uusin SPV:n katsastustiedote tästä! Se sisältää ajantasaista tietoa mm. pakollisista hätamerkinantovälineistä

VENEEN KATSASTUKSEEN ON MONTAKIN HYVÄÄ SYYTÄ !

Perheen ja oman turvallisuuden lisääntyminen.Yleinen veneturvallisuus satamissa yövyttäessä paranee.Saat alennusta veneen vakuutuksista (useimmista vakuutusyhtiöistä). Seuran lipun käyttöoikeus (VAIN VUOSITTAIN KATSASTETUILLA ALUKSILLA ON LIPUN KÄYTTÖOIKEUS!)

Voit vierailla naapuriseurojen tukikohdissa. (oman seuran lippu aluksesi perässä)Veneesi jälleenmyynti-arvo säilyy paremmin. Katsastajien neuvontapalvelu, veneen rakenteet, varusteet ja niiden käytön opastus. Nautit kanssaveneilijöiden kunnioituksesta ottaessasi näin osaltasi toistenkin turvallisuuden huomioon.

Katsastettujen alusten luettelo on nähtävissä Kalliosaaren saunatuvassa.

TOIMI SEURAAVASTI:

1 PERUSKATSASTUS

Perus- eli runkokatsastus tehdään 5 vuoden välein aluksen ollessa maissa. Ota yhteys katsastajaan hyvissä ajoin, sovi päivä ja aika. Tyhjennä alus siihen kuntoon että katsastus voidaan esteettä suorittaa. Tarvittaessa vedä potkuriakseli valmiiksi ulos. (keskustele tarpeesta katsastajan kanssa)ole itse paikalla.

2 VUOSIKATSASTUS

Vuosikatsastus tehdään vuosittain aluksen ollessa ajokunnossa vesille laskettuna. Tuo veneesi paikalle ilmoitettuna päivänä ja aikana. Huolehdi, että veneesi on varusteltu ajokuntoon. Ole itse paikalla sovittuna aikana. Ota "pienet tavarat" valmiiksi saataville


Katsastus on suoritettava viimeistään 30.6 mennessä!

Katsastuksia tehdään talkoiden yhteydessä ja Juhannuksena Kalliosaaressa (jos katsastajia on tuolloin paikalla). Muutoin katsastusajat on sovittava suoraan katsastajien kanssa. Tee aikavaraus katsastajalle suoraan joko puhelimella tai sähköpostilla!

Seuran katsastajat:

Pekka Näkki 050 024 5554
pekka.nakki@gmail.com
katsastuspäällikkö
Korpilahti-Jämsä; aika sopimuksen mukaan


Ville Näkki 045 671 3352
v.p.n@outlook.com
Muurame; keskiviikko- ja torstai -iltaisin

David Hyytinen 040 824 8006
david.hyytinen@gmail.com

Peruskatsastus = runkokatsastus 30.00 e + matkakorvaus

Katsastusmaksut:

Vuosikatsastus = vuosi-/varustekatsastus 20.00 e (muina aikoina + 30.00 e)

Maksuihin lisätään matkakulut.