Jäseneksi liittyminen

Jos haluat liittyä Korpilahden veneseuraan, täytä jäsenhakemus ja lähetä se täytettynä sihteerille sähköpostin liitteenä tai maapostilla. Hallitus käsittelee hakemukset kokouksissaan niiden saapumisjärjestyksessä.

Jäsenhakemus.xls (sähköisesti täytettävä versio)

Jäsenhakemus.pdf (tulosta ja täytä käsin -versio)

Uusien jäsenten liittymismaksu on 200 euroa. Liittymismaksu koskee kaikkia uusia jäseniä riippumatta siitä, kuuluvatko he samalla johonkin muuhun pursi- tai veneseuraan.

Vuosittainen jäsenmaksu on 50,00 euroa/vuosi. Niillä, jotka ovat jäseniä samalla jossakin muussa rekisteröityneessä vene- tai pursiseurassa, jäsenmaksu on 35,00 euroa/vuosi. Veneseuran jäsenen perheenjäsen voi liittyä seuraan ilman liittymismaksua, vuosittainen jäsenmaksu tällöin on 20,00 euroa/vuosi. Lue tarkemmin jäsenmaksuperusteista.

Seura on siirtynyt sähköiseen viestintään vuonna 2015. Siksi on erittäin tärkeää, että jäsenet ja jäseneksi hakevat ilmoittavat sähköpostiosoitteensa. Tiedotteet, jäsenkirjeet ja vuosikokouskutsut lähetetään vastedes sähköisesti. Ne, joilla ei tätä mahdollisuutta ole, ilmoittavat maapostiosoitteensa. Vuosikokouskutsu laitetaan myös Korpilahti-lehteen.